• Dé prijsvergelijker
  • 48.147 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Sharp QWGT31F452IDE - Vrijstaande vaatwasser

Vaatwassers
€ 338.30338.03
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
5.08
lees meer
Sharp QWGT31F452IDE - Vrijstaande vaatwasser
unknown

Hiermee valt het binnen een A++ klasse wat inhoudt dat je gerust een machine meer kunt draaien Hiermee was je 15 couverts wanneer de vaatwasser volledig geladen is. Kortom, het toestel is op elk vlak lag in verbruik.

Behalve zuinig is de Sharp vaatwasser QWGT31F452IDE ook een stille machine. Het geluidsniveau bedraagt slechts 45 dB wat het toestel bruikbaar maakt voor een open keuken. Je zal amper merken dat de vaatwasser aan het draaien is wanneer je in het aangrenzende salon een gesprek voert.
Keuze uit meerdere programma's bij de Sharp vaatwasser QWGT31F452IDE
Heb je maar een half toestel ingeladen, heb je weinig tijd of is je vaat extra vies? Bij de Sharp vaatwasser QWGT31F452IDE kies je een programma dat aangepast is aan de inhoud van de machine. De quickwash laat je toe om 4 couverts in amper 18 minute te wassen. De 3 ecoprogramma's kunnen gebruikt worden wanneer enkel de boven- of onderkant van de vaatwasser gedraaid moet worden. Dit draagt nog eens extra bij aan het lage verbruik van het toestel.
Makkelijk in- en uitladen van de Sharp vaatwasser QWGT31F452IDE
De softpins en rekken in de Sharp vaatwasser QWGT31F452IDE zijn verstelbaar zodat je de ruimte steeds naar eigen goeddunken kunt inrichten. Heb je voornamelijk pannen en potten te reinigen, dan klap je alles naar beneden en zet je het bovenste rek in de hoogste stand. Zo is er meer plaats. Wil je glazen en borden wassen, dan kunnen de softpins terug rechtop geplaatst worden. Het bestek berg je op in een uittrekbare lade.
Vrijstaand toestel met een leuk design
Dankzij zijn RVS look die vingerafdrukvrij is, kan je de Sharp vaatwasser QWGT31F452IDE makkelijk onderhouden met een natte doek. De strakke snit en rechte lijnen lenen zich perfect voor integratie in een moderne keuken. Je dient een ruimte te voorzien van 60 cm diep en breed en 85 cm hoog.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box