• Dé prijsvergelijker
  • 48.147 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Beko DFN26220W2 - Vrijstaande Vaatwasser - Wit

Vaatwassers
€ 339.00339.00
50 euro korting op de adviesprijs
4.510
lees meer
Beko DFN26220W2 - Vrijstaande Vaatwasser - Wit
unknown

Dat bespaart water, energie én tijd!
Dankzij de ProSmart Inverter-motor was je met dit apparaat bovendien zeer zuinig en stil Moet het nog sneller? Met de fast+ feature staat je schone vaat 3 keer zo snel voor je klaar! Voor vaat die extra hygiënisch gewassen moet worden, selecteer je het intensiefprogramma en was je op 70 °C.

Fast+-feature

Als je ooit een grote menigte vermaakt hebt, dan weet je dat er geen sprake kan zijn van wachten op het schoonmaken van glazen en borden. Je wilt je gasten vast en zeker niet laten wachten op het tweede rondje drankjes en hapjes. De Fast+-feature in jouw Beko vaatwasser biedt je reinigingsprestaties die een verbazingwekkende 3 maal sneller* zijn. Dit kan je tot 70%* van je kostbare tijd besparen en krijgt je schotels bovendien glanzend schoon. Allemaal extra tijd dus voor een onderhoudend gesprek met je gasten. * Getest door interne laboratoria.


A++ energie efficiëntie.

Een A++ apparaat verbruikt 30% minder energie dan een identiek apparaat met energieklasse A.


Auto programma.

Dankzij het auto programma, wordt de bevuilingsgraad van de vaat door sensoren gedetecteerd, die op hun beurt automatisch bepalen welke was cyclus het meest bruikbaar is.


Bevuilingsgraad sensor.

De automatische sensor bepaalt de bevuilingsgraad van de vaat en kiest het meest bruikbaare wasprogramma.


ProSmart™ Inverter-motor.

Flexibele mandoplossingen.

Groot, klein, speciale vormen ... Niet al je pannen en servies zien er hetzelfde uit en passen even gemakkelijk in je vaatwasser. Met de flexibele mandoplossingen van Beko kun je de manden aanpassen, zodat zelfs de ingewikkeldste puzzel van potten en pannen zo in de machine past. De bovenste mand is in de hoogte verstelbaar, zodat je voorwerpen tot 31 cm hoog in de onderste mand kunt zetten. De in de hoogte verstelbare rekken voor glazen en kopjes bieden ook plaats aan die enorme koffiemok waar je zo dol op bent. De steunelementen voor borden zijn volledig inklapbaar, zodat je potten met een afwijkende vorm in een speciale 'pottenzone' kwijt kunt. Het ingebouwde SoftTouch™-accessoire heeft een speciaal modulair design, waar tot vier glazen van om het even welke grootte tegelijk in passen. Welke vorm je vaat ook heeft, alles kan comfortabel en efficiënt tegelijk in de vaatwasser. Een hele opluchting!

in winkelwagen
populair products / recent viewed box