• Dé prijsvergelijker
  • 48.147 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Bosch SPS66TW01E Serie 6 - PerfectDry vrijstaande vaatwasser - Wit

Vaatwassers
€ 673.99673.99
125 euro korting op de adviesprijs
5.07
lees meer
Bosch SPS66TW01E Serie 6 - PerfectDry vrijstaande vaatwasser - Wit
unknown

Zelfs glazen en plastic worden perfect droog Waterverbruik, watertemperatuur en spoeltijd worden exact afgestemd op de hoeveelheid vuil. Dit levert een beter resultaat op en je bespaart water en energie. Dankzij de elektrisch aangestuurde motor en vele geluidsisolerende maatregelen is de vaatwasser bijzonder stil en perfect voor open keukens.

VarioSpeed Plus: spoelt drie keer sneller


Met de feature VarioSpeedPlus kun je 66% sneller afwassen. Zelfs bij een volle belading en sterk vervuild serviesgoed garandeert Bosch de beste reinigings- en droogresultaten. De VarioSpeed Plus-feature zorgt snel voor schoon servies, ideaal tijdens feestjes of diners!
Bosch variospeed plus

Droogt zelfs plastic


Naast energiebesparing zorgt Zeoliet® ook voor sterke droogresultaten. Zo komen zelfs plastic bakjes droog uit de vaatwasser. Je hoeft ze dus niet meer af te nemen voordat je ze in de kast zet!
Bosch zeoliet plastic

Timer: kies je starttijd


Met de elektronische starttijdkeuze kun je de programmastart zelf instellen. Zo kan de vaatwasser op ieder gewenst moment gestart worden, ook onder werktijd of 's nachts als je slaapt. Nadat het programma is gestart, geeft een scherm weer hoe lang het programma nog duurt.
Bosch starttijd keuze

Beladingssensor: optimaal waterverbruik


Een sensor meet het gewicht van de vaat middels het waterniveau. Bij een een grotere hoeveelheid vaat is meer water nodig en bij een kleinere belading wordt automatisch minder water toegevoegd. De beladingssensor zorgt voor het juiste waterverbruik, zelfs wanneer de vaatwasser voor de helft is gevuld. Hiermee bespaar je water en energie.
Bosch halve belading

HygiënePlus: vrij van bacteriën


Deze feature is speciaal voor huishoudens met kleine kinderen of mensen die gevoelig zijn voor bacteriën. Tijdens de spoelcyclus gaat de temperatuur gedurende 10 minuten omhoog naar 70°C zodat 99% van de bacteriën gedood worden.
Bosch hygieneplus

Warmtewisselaar: extra voorzichtig met je vaat


De warmtewisselaar zorgt ervoor dat het water in de spelcontainer al wordt voorverwarmd. Hierdoor ontstaan geen grote temperatuurverschillen, wat beter is voor voor glaswerk en porselein servies.
Bosch warmtewisselaar

Krachtige, duurzame en efficiënte motor


De stille en energiezuinige EcoSilence DriveTM motor zorgt voor een zeer efficiënte reiniging. De EcoSilence DriveTM werkt zonder borstels, is geruisloos en geeft je gegarandeerd een schone vaat.
Bosch ecosilence

Optimale vaatwasmiddel dosering


Vaatwasblokjes worden opgevangen in een bakje, waardoor het afwasmiddel gelijkmatiger oplost en reinigingsprestaties worden verbeterd.
Bosch stil

EmotionLight: heldere verlichting aan de binnenkant


Het innovatie EmotionLight-systeem zorgt ervoor dat uw vaat nog meer zal glanzen. De lichten in je keuken kun je uit laten, want de vaatwasser heeft heldere verlichting aan de binnenkant. Zo kun je goed zien hoe je de vaat er in zet.
Bosch emotionlight

Levenslange garantie tegen waterschade


Het AquaStop-systeem bestaat uit een dubbelwandige toevoerslang, een veiligheidsklep en een opvangschaal met vlotter en zorgt er zo voor dat je 100% beschermd bent tegen waterschade. Levenslange garantie van Bosch, wel zo fijn!
Bosch aquastop

De beste service van Bosch


Kies je voor een Bosch product, dan kies je voor zekerheid & betrouwbaarheid. Maar natuurlijk kan het altijd gebeuren dat het apparaat een keer stuk gaat. In dat geval kan je altijd rekenen op de service van Bosch, ook buiten de reguliere garantieperiode. Het serviceteam van Bosch is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, ook telefonisch. Bosch is altijd bereikbaar via telefoonnummer: 088 - 424 40 10.

Ontdek de wereld van Bosch

Bosch service

Technische infoAlgemeen
Energieklasse: A+++
Capaciteit: 10 standaard-couverts
6 programma's: Intensief 70 °C, Auto 45-65 °C, Eco 50 °C, Stil 50 °C, Kort 60 °C, Glas 40 °C
3 speciale features: VarioSpeedPlus, HygiënePlus, Extra Droog
PerfectDry: gebruikt zeoliet voor het beste droogresultaat
DoseerAssistent: vaatwasmiddel wordt gelijkmatig verspreid

Comfort / zekerheid
Digitaal scherm met rode indicaties
Resttijdindicatie in minuten
AquaSensor
Afwasmiddelherkenning
Navulindicatie: zout en glansspoelmiddel
DuoPower sproeiarmen in bovenkorf
VarioLade Pro: flexibel in te delen korven
VarioFlex Pro-korven met flexibele onderdelen
RackMatic: in hoogte verstelbare bovenkorf (3 standen)
3 neerklapbare bordensteunen bovenkorf
4 neerklapbare bordensteunen onderkorf
Kopjes-étagère in bovenkorf en onderkorf
Steunbeugel voor glazen met lange steel in onderkorf
Kinderbeveiliging: toetsvergrendeling
EasyLock deursluiting

in winkelwagen
populair products / recent viewed box