• Dé prijsvergelijker
  • 48.147 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

AEG FEE62700PM - ProClean - Inbouw vaatwasser

Vaatwassers
€ 659.00659.00
540 euro korting op de adviesprijs
5.09
lees meer
AEG FEE62700PM - ProClean - Inbouw vaatwasser
unknown

Met een laadvermogen van 15 couverts, 44dB en energieklasse A++ Door de satellietsproeiarm wordt je vaat gegarandeerd schoon. Met de speciale SoftSpikes en SoftGrips kunnen je glazen niet meer omvallen en met de hoogte instelbare bovenkorf passen ook hogere glazen er gemakkelijk in.

Satellietsproeiarm voor ultieme reiniging van je vaat
De geavanceerde satellietsproeiarm in deze AEG afwasautomaat zorgt ervoor dat het water overal komt, zelfs volle ladingen of grote items worden grondig gereinigd. Deze baanbrekende technologie, de eerste ter wereld, zorgt voor een dubbele ronddraaiende beweging waardoor de sproeihoek voortdurend wordt aangepast. Hierdoor komt je vaat gegarandeerd schoon je vaatwasser uit.SoftSpikes en SoftGrips voorkomen dat glazen omvallen
Glazen zijn vaak de meest breekbare items in je vaatwasser en kunnen dus wel wat extra zorg gebruiken. Het bovenste rek van deze vaatwasser is uitgerust met rubberen noppen zodat je glazen niet kunnen omvallen en breken. De speciale SoftGrips zijn speciaal ontwikkeld om de voeten van glazen, zoals bijvoorbeeld wijnglazen, vast te zetten. Hierdoor komt alles vlekkeloos uit je vaatwasser, zonder vegen of afdrukken.Krachtige reiniging van de meest vieze vaat
Het Pro Intensiv-programma is speciaal ontworpen om extreem vieze ladingen te wassen met de kracht van heet water. De waterstraal van 70°C maakt zelfs korte metten met de meest vuile vaat zodat je servies weer stralend schoon wordt.

XXL space meer ruimte in je vaatwasser
De AEG Proclean™ vaatwassers hebben het grootste beladingsvolume. Deze vaatwasser heeft namelijk 10 liter méér inhoud dan vergelijkbare modellen met hetzelfde aantal couverts. Hierdoor heb je meer ruimte aan de binnenkant maar de buitenafmetingen zijn hetzelfde als bij een standaard model.

Geavanceerde beladingssensor: bespaar water en energie
Aan de hand van de vuilheidsgraad van je vaat past deze AEG vaatwasser automatisch de tijd, temperatuur en het waterverbruik aan. Elke lading wordt dus apart gemeten, hierdoor heb je bij elke afwasbeurt het allerbeste en schoonste resultaat.

Natuurlijk drogen
De nieuwe AirDry-technologie droogt je vaat zonder moeite met natuurlijke luchtstromen. De deur van de vaatwasser opent 10 cm in de laatste fase van het programma, zodat je vaat op een effectieve en natuurlijke wijze droogt. Zo is je vaat op een natuurlijk manier droog wat je energiekosten bespaart. Gebruik de XtraDry optie om nog eens een extra boost aan het droogresultaat te geven.Inverter-motor, laag energieverbruik en 10 jaar garantie
De zuinige Inverter-motor is heel efficiënt en duurzaam en levert daarnaast superieure prestaties. Op deze motor zit maar liefst 10 jaar garantie, de fabrieksgarantie op de vaatwasser is standaard 2 jaar.

Uitstelfeature, klaar wanneer jij dat wil
Met de uitstelfeature kan je hem binnen 24 uur laten starten, op deze manier bepaal je zelf wanneer je de vaatwasser laat starten en wanneer je hem uitruimt. Door deze handige feature kan je hem in het daltarief laten starten, hierdoor kan je gebruik maken van het voordelige nachttarief.

Eigenschappen AEG FEE62700PM inbouw vaatwasser
- Uitneembare besteklade
- Op hoogte installeerbaar
- 6 Programma's, 4 temperaturen: 30 minuten 60°C, AutoSense 45°-70°, Eco, extra Silent, glas 45°C, intensief 70°C
- In hoogte verstelbare bovenkorf, ook bij volle lading
- Extra stil programma: 42 dB
- Bovenkorf met 2 opklapbare rekjes, 2 opklapbare glashouders, 2 SoftSpikes, 6 SoftGrips, neerklapbare kopjesrekken
- Onderkorf met 2 opklapbare bordenrekken, handvat
- TimeSaver-feature om de cyclusduur met 50% te verminderen

in winkelwagen
populair products / recent viewed box