• Dé prijsvergelijker
  • 48.147 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Waterontharder Black Edition - voor alle Stalen waterleidingen (magneet waterleiding)

Vaatwassers

Alternatieven voor Waterontharder Black Edition - voor alle Stalen waterleidingen (magneet waterleiding)

€ 129.95129.95
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
5.09
lees meer
Waterontharder Black Edition - voor alle Stalen waterleidingen (magneet waterleiding)
unknown

De Black Edition® waterontharder uitvoering is de krachtigste in dit segment zonder stroom of zout gebruik, en geheel onderhoudsvrij.

Iedereen heeft wel last van kalk in het water De goedkoopste oplossing hiervoor is de Waterontharder Black Edition® voor RVS / Stalen leidingen tot 42 mm. Dit milieuvriendelijke apparaat verandert de kristalstructuur in het water, waardoor de kalkdeeltjes opgelost blijven en niet meer kunnen aanhechten – zonder milieuvervuilende reststoffen. De Waterontharder Black Edition® voor RVS / Stalen leidingen tot 42 mm kan zowel bij particulieren als bij bedrijven toegepast worden. Daarnaast kunt u denken aan toepassingen bij vijvers en zwembaden, horeca en in de land- en tuinbouw. De Waterontharder Black Edition® voor RVS / Stalen leidingen tot 42 mm neutraliseert de kalk aan het water door middel van een permanent magnetische werking. De kalk wordt als het ware vergruist, waardoor het niet meer kan hechten aan de leidingen en aan verwarmingselementen van oa. huishoudelijke apparatuur. Denk hierbij aan wasmachines, vaatwassers, combiketels etc. De module heeft een positief effect op de levensduur van deze apparatuur. De samenstelling van het water verandert echter niet. Het gezonde effect van de calcium- en magnesiumdeeltjes blijft behouden, dus geen manipulatie van noodzakelijke bestanddelen, zoals bij andere systemen. Wat kan een mens zich nog meer wensen?

Geldbesparing

Door plaatsing van de Waterontharder Black Edition® voor RVS / Stalen leidingen tot 42 mm voorkomt u problemen en bespaart u veel geld. Het water wordt sneller warm, dus u bespaart op de energie- en waterrekening (kalkaanslag op een warmte element kan het energieverbruik tot wel 75% verhogen!). Het schoonmaken van ramen en sanitair gaat veel makkelijker. Ook heeft u geen last meer van vervelende witte strepen. Daarnaast gebruikt u veel minder zeep, waspoeder, glansspoelmiddel en wasverzachter, daarnaast is onthardingszout volledig overbodig.

Het is hiermee de beste en meest betaalbare oplossing die de meeste kalkproblemen sterk vermindert en oplost. Mensen met huidirritaties (droge of schrale huid) ervaren zelfs dat zij daarvan minder last hebben.

Garantie

De Waterontharder Black Edition® voor RVS / Stalen leidingen tot 42 mm wordt met solide technische garanties geleverd. De montage is zeer eenvoudig en wordt binnen 5 minuten gerealiseerd, zonder hak- of breekwerk. Het is hiermee de beste en meest betaalbare oplossing tegen kalkproblemen. De module is bovendien onderhoudsvrij, gemakkelijk te verplaatsen en zonder kosten te verplaatsen bij evt. verbouwing of verhuizing.

Waterontharder Black Edition® voor RVS / Stalen leidingen tot 42 mm is een universele ontharder voor alle huishoudens en bruikbaar voor alle soorten en diameters waterleiding.

Stop gebruik van Antikalk middelen.

Geen last meer van kalkaanslag.

Zonder zout - zonder onderhoud – zonder stroom

Met onze Waterontharder Black Edition® voor RVS / Stalen leidingen tot 42 mm bent u goedkoop en definitief tot wel 90% verlost van kalkaanslag!

U wilt een universele waterontharder, om kalkaanslag te voorkomen zodat u geen last meer heeft van deze nare, schadelijke en hinderlijke kalkaanslag, en u wilt definitief afrekenen met:

- dure en vooral onnodige reparaties
- vroegtijdige vervanging van dure apparatuur
- onnodig gebruik van onthardingszout
- zwaar milieuvervuilende poets- en schuurmiddelen
- dure wasverzachters en glansmiddelen
- te hoge energie- en waternota's
- enz.

Dan heeft u met de Waterontharder Black Edition® voor RVS / Stalen leidingen tot 42 mm de goedkoopste perfecte antikalk oplossing.

Omdat deze krachtige module zeer compact is, kan het altijd geplaatst worden.

Lengte = 7,5 cm
Breedte = 5,5 cm
Hoogte = 2,5 cm
Elke waterontharder die wij produceren is voorzien van de laatste technieken. Wij produceren met de volgende door ons ontwikkelde technologieën, welke niet door derden te kopiëren zijn:
– V-Logic System™
– V-shape System™
– OPT Technology™
– MPS Technology™
– PFI Technology™
– AVC Technology™
– APIT Technology™
– FTT Technology™

in winkelwagen
populair products / recent viewed box