• Dé prijsvergelijker
  • 48.147 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Waterontharder All-in-one

Vaatwassers
€ 109.00109.00
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
3.510
lees meer
Waterontharder All-in-one
unknown

Deze kalkdeeltjes hechten zich in leidingen en zorgen voor kalkaanslag op uw sanitair Dit milieuvriendelijke apparaat verandert de kristalstructuur in het water, waardoor de kalkdeeltjes opgelost blijven en niet meer kunnen aanhechten met een maximaal effect tot wel 85% – zonder milieuvervuilende reststoffen. De All-in-one waterontharder kan zowel bij particulieren als bij bedrijven toegepast worden. Daarnaast kunt u denken aan toepassingen bij vijvers en zwembaden, horeca en in de land- en tuinbouw. De All-in-one waterontharder neutraliseert de kalk aan het water door middel van een permanent magnetische werking. "Het kalk wordt als het ware vergruist, waardoor het niet meer kan hechten aan de leidingen en aan verwarmingselementen van oa. huishoudelijke apparatuur. Denk hierbij aan wasmachines, vaatwassers, combiketels etc. De module heeft een positief effect op de levensduur van deze apparatuur,' aldus een woordvoerder. 'De samenstelling van het water verandert echter niet. Het gezonde effect van de calcium- en magnesiumdeeltjes blijft behouden, dus geen manipulatie van noodzakelijke bestanddelen, zoals bij andere systemen.” Wat kan een mens zich nog meer wensen?"


Geldbesparing

Door plaatsing van de All-in-one waterontharder voorkomt u problemen en bespaart u veel geld. Het water wordt sneller warm, dus u bespaart op de energie- en waterrekening (kalkaanslag op een warmte element kan het energieverbruik tot wel 75% verhogen!). Het schoonmaken van ramen en sanitair gaat veel makkelijker. Ook heeft u geen last meer van vervelende witte strepen. Daarnaast gebruikt u veel minder zeep, waspoeder, glansspoelmiddel en wasverzachter, daarnaast is onthardingszout volledig overbodig. Mensen met huidirritaties (droge of schrale huid) ervaren dat zij daarvan minder last hebben.


Garantie

De ISO-, en QA gecertificeerde fabrikant geeft solide technische garantie op de resultaten. De montage is zeer eenvoudig en wordt binnen 5 minuten gerealiseerd, zonder hak- of breekwerk. Het is hiermee de beste en meest betaalbare oplossing tegen kalkproblemen. De module is bovendien onderhoudsvrij, gemakkelijk te verplaatsen en zonder kosten te verplaatsen bij evt. verbouwing of verhuizing.


All-in-one Waterontharder is een universele ontharder voor huishoudens. Geschikt voor alle soorten waterleiding, en effectief tot wel 85%!

Stop gebruik van Antikalk middelen.

Geen last meer van kalkaanslag.


Zonder zout - zonder onderhoud

– zonder stroom


Met onze All-in-one Waterontharder® bent u goedkoop en definitief tot wel 85% verlost van kalkaanslag!


U wilt een universele waterontharder, om kalkaanslag te voorkomen zodat u geen last meer heeft van deze nare, schadelijke en hinderlijke kalkaanslag, en u wilt definitief afrekenen met:


- dure en vooral onnodige reparaties

- vroegtijdige vervanging van dure apparatuur

- onnodig gebruik van onthardingszout

- zwaar milieuvervuilende poets- en

schuurmiddelen

- dure wasverzachters en glansmiddelen

- te hoge energie- en waternota's

- enz.


Als de prijs het belangrijkste voor u is, hebben wij de goedkoopste perfecte antikalk oplossing.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box