• Dé prijsvergelijker
  • 48.147 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Bosch SPV25CX03E Serie 2 - Smalle inbouw vaatwasser - 45 cm

Vaatwassers
€ 598.00598.00
281 euro korting op de adviesprijs
0.09
lees meer
Bosch SPV25CX03E Serie 2 - Smalle inbouw vaatwasser - 45 cm
unknown

Je kunt eenvoudig de gewenste starttijd instellen, zodat de vaat klaar is zodra je thuis bent van werk of wanneer je wakker wordt De vaatwasser meet namelijk de hoeveelheid vaat en past het programma hier op aan. Wanneer de vaatwasser bezig is, verschijnt er een rood licht op de grond. Deze Bosch inbouwvaatwasser heeft een AquaStop waterbeveiliging, waarmee Bosch garantie geeft tegen waterschade gedurende de levensduur van het apparaat.

Speciale features voor optimaal resultaat

Naast de 5 wasprogramma’s, heeft deze Bosch vaatwasser ook nog 2 speciale features die je in combinatie met de wasprogramma’s kunt gebruiken. Zo kun je VarioSpeed Plus gebruiken om programma’s tot 66% te verkorten, waarbij de vaat in minimale tijd perfect schoon en droog wordt.

Heb je veel plastic bakjes in de vaatwasser staan, kies dan voor de extraDroog feature. Hiermee droogt de vaat bij een hogere temperatuur en duurt de droogfase ook wat langer. Zodra de vaatwasser klaar is, hoef je de plastic bakjes niet meer na te drogen met een theedoek.

Design en indeling

De vaatwasser is zeer praktisch in te delen en aan te passen voor alle soorten vaat. De bovenkorf is in hoogte verstelbaar, zodat je in de onderkorf hoge pannen en grote borden kunt plaatsen. De onderkorf heeft 2 neerklapbare borden steunen en hier bevindt zich ook de bestekkorf.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box