• Dé prijsvergelijker
  • 48.147 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Bosch SMV88PX16N Serie 8 - Inbouw Vaatwasser - WiFi - HomeConnect

Vaatwassers
€ 830.99830.99
818 euro korting op de adviesprijs
0.012
lees meer
Bosch SMV88PX16N Serie 8 - Inbouw Vaatwasser - WiFi - HomeConnect
unknown

Zo is de machine te bedienen met een app via WiFi en wordt zelfs plastic optimaal droog Bovendien werkt deze Bosch vaatwasser extreem stil en zuinig met energielabel A+++. Daarnaast kun je rekenen op de degelijke Duitse kwaliteit van Bosch, voor vele jaren aan schone vaat!

Bedienbaar via WiFi met een app


Deze vaatwasser geeft je via een app meldingen, over het programmaverloop en of je middelen moet aanvullen. Daarnaast kunnen Bosch techniciëns in je vaatwasser kijken als je toestemming geeft, voor optimale service bij problemen!
Bosch homeconnect

Resttijd projectie op de vloer


Met TimeLight projecteert de vaatwasser haar status op de vloer, zoals de resttijd. Zo weet je precies waar je aan toe bent!
Bosch timelight

Zuinig drogen met Zeoliet


De Zeoliet® technologie wordt al jaren geprezen door instanties als de Consumentenbond. Doordat deze natuurlijke stof opwarmt bij contact met water, is er bijzonder weinig energie nodig voor warmteopwekking.
Bosch zeoliet

Sfeerverlichting aan de binnenkant


De lichten in je keuken kun je uit laten, want de vaatwasser heeft heldere verlichting aan de binnenkant. Zo kun je goed zien hoe je de vaat er in zet, net even handig!
Bosch emotionlight

Levenslange garantie tegen waterschade


Het AquaStop-systeem bestaat uit een dubbelwandige toevoerslang, een veiligheidsklep en een opvangschaal met vlotter en zorgt er zo voor dat je 100% beschermd bent tegen waterschade. Levenslange garantie van Bosch, wel zo fijn!
Bosch aquastop

Droogt zelfs plastic


Naast energiebesparing zorgt Zeoliet® ook voor sterke droogresultaten. Zo komen zelfs plastic bakjes droog uit de vaatwasser. Je hoeft ze dus niet meer af te nemen voordat je ze in de kast zet!
Bosch zeoliet plastic

Opvallend stiller


Door de optimale SilencePlus-inrichting en motorophanging is de vaatwasser extra stil met maar 40 tot 45db. Wel zo fijn wanneer je in de buurt van de keuken eet, slaapt of werkt!
Bosch stil

Zuiniger dan het zuinigste


Vaatwassers in de hoogste energieklasse A+++ verbruiken het allerminste stroom. Goed voor de energierekening dus.
Bosch aaa label

Warmtewisselaar: extra voorzichtig met je vaat


Vaatwassers met warmtewisselaars behandelen kostbaar glaswerk en porselein extra voorzichtig en zonder risico's. Het water wordt in de spoelcontainer voorverwarmd om grote temperatuurverschillen te voorkomen.
Bosch warmtewisselaar

Kinderbeveiliging


Niets is zo aantrekkelijk als lichtgevende knopjes en spelen met water. Met het inschakelen van de deurvergrendeling is het voor kleine kinderen niet meer mogelijk om in de vaatwasser terecht te komen. Een veilig gevoel!
Bosch kinderslot

Optimale vaatwasmiddel dosering


Vaatwasblokjes worden opgevangen in het speciale bakje, waardoor het afwasmiddel gelijkmatiger oplost en reinigingsprestaties worden verbeterd.
Bosch stil

BeladingsSensor


Een draaiende sensor meet het gewicht van de belading aan de hand van het waterniveau. Voor een grotere belading is meer water nodig om te weken en wordt dus meer water toegevoegd, maar bij minder vaat natuurlijk ook minder. De beladingssensor zorgt automatisch voor een optimaal waterverbruik, zelfs bij halve belading, en bespaart zo water en stroom.
Bosch halve belading

Glas 40°C programma


Met dit programma worden glazen zorgvuldig gewassen en krijgen ze meer glans. Ideaal als je chique glazen graag mooi wilt houden...
Bosch glazenprogramma 40 graden

Kies je starttijd


Met de elektronische starttijdkeuze kun je de programmastart vooruit programmeren. Zo kan de machine op ieder gewenst moment gestart worden, ook onder werktijd of 's nachts als je slaapt. Nadat het programma is gestart, geeft een scherm weer hoe lang het programma nog duurt.
Bosch starttijd keuze

Ultieme flexibele indeling met VarioFlexPro


Naast drie opklapbare en deelbare rekjes bezit de bovenkorf twee neerklapbare bordenhouders. In de onderkorf bevinden zich eveneens twee neerklapbare bordenhouders. De bovenkorf kan met rackMatic in drie hoogtes worden versteld, dus je allergrootste pan past er in!
Bosch varioflex pro

Hygiёne Plus: vrij van bacteriën


Speciaal voor huishoudens met kleine kinderen of mensen die gevoelig zijn voor bacteriën. Tijdens de spoelcyclus gaat de temperatuur gedurende 10 minuten omhoog naar 70˚C zodat 99% van de bacteriën gedood worden.
Bosch hygieneplus

De beste service van Bosch


Kies je voor een Bosch product, dan kies je voor zekerheid & betrouwbaarheid. Maar natuurlijk kan het altijd gebeuren dat het apparaat een keer stuk gaat. In dat geval kan je altijd rekenen op de service van Bosch, ook buiten de reguliere garantieperiode. Het serviceteam van Bosch is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, ook telefonisch. Bosch is altijd bereikbaar via telefoonnummer: 088 - 424 40 10.
Bosch service

Overige infoAlgemeen
Capaciteit: 13 standaard-couverts
8 Programma's: Intensief 70 °C, Auto 45-65 °C, Eco 50 °C, Stil 50 °C, Kort 60 °C, Glas 40 °C, Snel 45 °C, Voorspoelen
5 Speciale features: Bedien via App, IntensiveZone, Halve belading, HygiënePlus, Extra Droog
Voorzien van MachineCare feature (voor reiniging en onderhoud)

Comfort / Zekerheid
Home Connect ready via WLAN
Zwart bedieningspaneel met TouchControl
Actuele weergave start-/ eindtijd en duur programma
LED-indicatie: rood
Starttijdkeuze 1-24 uur
Afwasmiddelherkenning
VarioFlex Pro-servieskorven met flexibele onderdelen in rood
Extra ruime zilverkleurige servieskorven met handgreep
RackMatic: in hoogte verstelbare bovenkorf (3 standen)
6 Neerklapbare bordensteunen bovenkorf
Bestekétagère in bovenkorf
Kopjes-étagère in bovenkorf (2x)
8 Neerklapbare bordensteunen onderkorf
Vario-bestekkorf in onderkorf
Kopjes-étagère in onderkorf (2x)
Steunbeugel voor glazen met lange steel in onderkorf
EasyLock deursluiting

in winkelwagen
populair products / recent viewed box