• Dé prijsvergelijker
  • 48.147 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Bosch SMS24AW00E Serie 2 - Vrijstaande vaatwasser - Wit

Vaatwassers

Alternatieven voor Bosch SMS24AW00E Serie 2 - Vrijstaande vaatwasser - Wit

€ 352.00352.00
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
4.56
lees meer
Bosch SMS24AW00E Serie 2 - Vrijstaande vaatwasser - Wit
unknown

Het intensieve programma krijgt zeer vuile vaat nog perfect schoon

BeladingsSensor

Een draaiende sensor meet het gewicht van de belading aan de hand van het waterniveau. Voor een grotere belading is meer water nodig om te weken en wordt dus meer water toegevoegd, maar bij minder vaat natuurlijk ook minder. De beladingssensor zorgt automatisch voor een optimaal waterverbruik, zelfs bij halve belading, en bespaart zo water en stroom.

Krachtige, duurzame en efficiënte motor

Voor een nog efficiëntere reiniging hebben we de zuinige EcoSilence DriveTM ontwikkeld. Deze motor is uitzonderlijk stil en efficiënt en verbruikt minder energie. De EcoSilence DriveTM werkt zonder borstels, is geruisloos en levert gegarandeerd topprestaties.

Spoelt met minder water & energie

De innovatieve ActiveWater spoeltechnologie levert uitzonderlijke reinigingsprestaties met minder water en energie en is hierdoor dus zeer milieuvriendelijk. Er wordt water en energie bespaard door een gerichte waterafgifte, geoptimaliseerde filtertechnologie, snellere verwarming en hogere pompprestaties voor een betere watercirculatie.

Glasbeschermingssysteem

Zacht water veroorzaakt glascorrosie. Daarom regelen Bosch-vaatwassers met glasbeschermingssysteem de hardheid van het water. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw fijnste glazen en kostbaar porselein altijd met de grootst mogelijke zorg worden behandeld.

AquaSensor: vuilherkenning voor een stralend schone vaat

De AquaSensor past het waterverbruik aan op basis van het type en de hoeveelheid vuil en gebruikt lichtstralen om het spoelproces te regelen. Afhankelijk van de hoeveelheid vuildeeltjes en resten van vet of afwasmiddel bepaalt de AquaSensor of het nodig is om het spoelproces voort te zetten.

Levenslange garantie tegen waterschade

Het AquaStop-systeem bestaat uit een dubbelwandige toevoerslang, een veiligheidsklep en een opvangschaal met vlotter en zorgt er zo voor dat je 100% beschermd bent tegen waterschade. Levenslange garantie van Bosch, wel zo fijn!

in winkelwagen
populair products / recent viewed box