• Dé prijsvergelijker
  • 48.147 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

AEG FSS52615Z - Inbouw vaatwasser

Vaatwassers
€ 499.00499.00
300 euro korting op de adviesprijs
4.57
lees meer
AEG FSS52615Z - Inbouw vaatwasser
unknown

Met een laadvermogen van 13 couverts, 44dB en energie klasse A++ Door het indicatielampje op de vloer zie je in één oogopslag of je vaatwasser klaar is, wel zo gemakkelijk.

SoftSpikes voorkomen dat glazen omvallen


Glazen zijn vaak de meest breekbare items in je vaatwasser en kunnen dus wel wat extra zorg gebruiken. Het bovenste rek van deze vaatwasser is uitgerust met rubberen noppen zodat je glazen niet kunnen omvallen en breken. Deze SoftSpikes zijn dus ideaal om je glazen en mokken rechtop te houden!

 AEG vaatwasser softspikes

Lichtprojectie op de vloer


Door het indicatielampje op de vloer zie je in één oogopslag of je vaatwasser klaar is. De beam-on-floor-technologie projecteert een rood licht tijdens het programma, als de vaatwasser klaar is met het programma zie je een groen licht op de vloer. Eenvoudig en efficiënt.

Geavanceerde beladingssensor: bespaar water en energie


Aan de hand van de vuilheidsgraad van je vaat past deze AEG vaatwasser automatisch de tijd, temperatuur en het waterverbruik aan. Elke lading wordt dus apart gemeten, hierdoor heb je bij elke afwasbeurt het allerbeste en schoonste resultaat.

Gemakkelijke installatie door speciaal schuifsysteem


Het PerfectFit-schuifsysteem zorgt voor een naadloze installatie van de vaatwasser in je keuken. Bij het opendoen van de vaatwasser beweegt het speciale schuifsysteem het scharnier van je keukenpaneel mee in de richting van de deur, hierdoor is deze vaatwasser gemakkelijk te integreren in je keuken. Door deze speciale scharnieren is deze vaatwasser bruikbaar voor alle hoogtes van je keuken deurpaneel. Ook hoeft de plint van je keuken daarom niet aangepast of ingekort te worden.

Natuurlijk drogen


De nieuwe AirDry-technologie droogt je vaat zonder moeite met natuurlijke luchtstromen. De deur van de vaatwasser opent 10 cm in de laatste fase van het programma, zodat je vaat op een effectieve en natuurlijke wijze droogt. Zo is je vaat op een natuurlijk manier droog wat je energiekosten bespaart. Gebruik de XtraDry optie om nog eens een extra boost aan het droogresultaat te geven.

AEG vaatwasser airdry

Inverter-motor, laag energieverbruik en 10 jaar garantie


De zuinige Inverter-motor is heel efficiënt en duurzaam en levert daarnaast superieure prestaties. Op deze motor zit maar liefst 10 jaar garantie, de fabrieksgarantie op de vaatwasser is standaard 2 jaar.

Uitstelfeature, klaar wanneer jij dat wil


Met de uitstelfeature kan je hem binnen 24 uur laten starten, op deze manier bepaal je zelf wanneer je de vaatwasser laat starten en wanneer je hem uitruimt. Door deze handige feature kan je hem in het daltarief laten starten, hierdoor kan je gebruik maken van het voordelige nachttarief.

Eigenschappen AEG FSS52615Z inbouw vaatwasser


- Op hoogte installeerbaar
- 5 Programma's, 4 temperaturen: 30 minuten 60°C, AutoSense 45°-70°, Eco, Glass 45°, intensief 70°C
- In hoogte verstelbare bovenkorf, ook bij volle lading
- Bovenkorf met 2 Soft Spikes, neerklapbare kopjesrekken, kunststof handvat
- Onderkorf met 4 opklapbare bordenrekken, handvat
- TimeSaver-feature om de cyclusduur met 50% te verminderen
- BeamOnFloor voor statusindicatie: 2 kleuren

in winkelwagen
populair products / recent viewed box